Vlogs

Speel video af

VLOG #6 | IMAZZO on tour!

Meestal zien jullie alleen het eindresultaat, maar wat gaat er eigenlijk allemaal aan vooraf? In deze vlog geven we jullie een kijkje achter de schermen!

Bekijk op youtube
Speel video af

VLOG #5 | Waarom slepen wij altijd zo veel lenzen met ons mee?

In deze vlog nemen wij jullie mee in de wondere wereld van de lenzen. En kijk 'm vooral helemaal uit, want op het einde zit een kleine verassing! :D Heb jij ook een vraag voor ons? We beantwoorden hem graag voor je!

Bekijk op youtube
Speel video af

Vloggen op locatie!

Begin je week goed met onze spiksplinternieuwe vlog! Deze keer nemen we jullie mee tijdens een opdracht voor Stenden, om te laten zien hoe dat nou in z'n werk gaat.

In onze volgende vlog willen we graag weer een vraag van jullie beantwoorden, heb jij een prangende vraag aan ons? Laat hem achter in de comments!

Bekijk op youtube
Speel video af

Leidende lijnen en witte wolkjes.

Als iemand ons vraagt welk gebouw wij nog een keer zouden willen fotograferen, springen wij natuurlijk meteen in de auto! Benieuwd naar wat wij het mooiste moderne gebouw van het Noorden vinden? Bekijk dan onze spiksplinternieuwe vlog.

Heb jij ook een prangende film- of fotografievraag voor ons? Laat het ons weten in de comments.

Bekijk op youtube
Speel video af

Volle rolletjes en rauwe foto's!

Omdat je om te beginnen bij het begin moet beginnen, trappen we in ons tweede filmpje af met een vraag over onze eerste camera's!

Bekijk op youtube
Speel video af

Party poppers en meer!

Party poppers en prangende vragen! De komende tijd kun je ons volgen in onze vlogs en hebben wij antwoord op alles wat je wilt weten over ons werk. Dus, brand maar los…

Bekijk op youtube
Bekijk meer video's op ons youtube kanaal