Fotografie door IMAZZO: fotografie in ontspannen sfeer

Fotografie in Friesland laat u verzorgen door een fotograaf van IMAZZO in Leeuwarden. IMAZZO bestaat uit fotograaf Koen en fotograaf Marouschka: twee jonge en ambitieuze fotografen. Zoekt u een fotograaf die met veel plezier foto’s en video’s maakt voor uw bedrijf en voor de bijzondere momenten in uw leven? IMAZZO verzorgt graag uw fotografie in onze goed bereikbare fotostudio in het centrum van Leeuwarden. Wilt u dat onze fotograaf voor uw fotografie op locatie komt in Friesland of daarbuiten? Onze fotograaf kan ook met of zonder mobiele fotografiestudio langskomen.

Bedrijfsfotografie

Wilt u uw bedrijf met fotografie beter op de kaart zetten? Professionele reclamefoto’s of een creatieve en aansprekende reclamevideo door een fotograaf of filmmaker van IMAZZO zijn dan goede manieren om uw bedrijf te presenteren. Fotograaf Koen en fotograaf Marouschka van IMAZZO hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de fotografie van bedrijf en personeel, en het maken van reclamefoto’s van producten. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Fotografie van producten van uw bedrijf
 • Fotografie van de sfeer in uw bedrijf en personeel
 • Reclamefotografie voor folders en online marketing
 • Campagnefoto’s online marketing van bedrijfsproducten

Communicatieonderzoek bedrijfsfotografie

IMAZZO helpt u met behulp van fotografie graag te laten zien waar uw organisatie voor staat. Wij hebben veel ervaring met fotografie en het vertalen van communicatie in beeld. Zoekt u een fotograaf die meedenkt hoe u uw bedrijf het beste kunt presenteren in fotografie? Fotograaf Koen of fotograaf Marouschka denkt graag met u mee!

Fotografie voor bijzondere momenten

Foto’s laat u door een professionele fotograaf maken om bijzondere momenten in uw leven te vereeuwigen. Onze fotograaf zorgt met een mooie fotoreportage van uw trouwdag of een fotoshoot van uw pasgeboren baby dat deze gebeurtenis onvergetelijk wordt. Onze fotograaf kan ook andere bijzondere momenten fotograferen. Denkt u eens aan:

 • Fotografie van zwangerschap
 • Newborn fotografie (foto’s van pasgeboren baby’s)
 • Babyfotografie en kinderfotografie
 • Familiefotografie
 • Fotografie bruiloft en trouwfilm
 • Fotografie van vriendengroep
 • Fotografie van evenementen, feesten en partijen

Liefde voor fotografie

De passie voor fotografie en beeld begon bij beide fotografen al vroeg. Fotograaf Koen ziet de wereld al negen jaar door de lens en fotograaf Marouschka loopt al sinds haar tiende levensjaar met een fotocamera rond. Fotograaf Koen is afgestudeerd als fotograaf en fotograaf Marouschka heeft haar Bachelor Communicatie op zak. Als fotograaf willen zij beide de wereld verrijken met mooie én effectieve beelden. Creativiteit, oog voor detail en een ontspannen sfeer zijn belangrijke speerpunten in hun werk als fotograaf.

Fotografie: professioneel en persoonlijk

Fotografen Koen en Marouschka hebben plezier in fotografie en dat merken hun opdrachtgevers ook. De reacties van mensen voor wie IMAZZO fotografie heeft verzorgd zijn erg positief.

“Professioneel, persoonlijk en met een mooi eindresultaat dat aansloot op mijn wensen. IMAZZO is echt een aanrader!”

Heeft u een verzoek tot opdracht of een vraag voor ons? Neem contact met ons op!