Video nodig voor uw bedrijf? Denk aan een bedrijfsfilm of promotiefilm!

Bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, promotievideo of reclamevideo in Friesland laten maken? Al uw professionele films laat u maken door IMAZZO in Leeuwarden. IMAZZO bestaat uit filmmakers Koen en Marouschka: twee jonge en ambitieuze filmmakers die met veel plezier een bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo van uw onderneming maken. Wilt u uw bedrijf door middel van een promotievideo beter op de kaart zetten? Een professionele bedrijfsfilm of een creatieve reclamevideo is dan een goede manier om uw bedrijf te presenteren. IMAZZO heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het maken van zowel bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo:

  • Video van producten en promotievideo
  • Video binnen bedrijf: bedrijfsfilm over sfeer bij bedrijf en personeel
  • Reclamevideo: promotievideo van bedrijf en producten
  • Promotievideo: reclamevideo voor online marketing van bedrijf en producten

Promotievideo van uw bedrijf

IMAZZO helpt u graag om een film te maken en te laten zien waar uw organisatie voor staat. Wij hebben veel ervaring met het film maken van een bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo. Onze filmmakers vertalen communicatie in beeld, in de breedste zin van het woord. De filmmakers van IMAZZO verzorgen het maken van een bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo van uw bedrijf en uw producten. Ook verzorgen wij professionele bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo voor online, bijvoorbeeld voor uw website of op online mediakanalen.

Bedrijfsfilm en promotievideo

Veel bedrijven willen zich promoten door middel van een bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo. Bovendien willen ze een film maken en zich daarbij ook op online kanalen profileren, zoals Facebook, Twitter of Snapchat. Vaak beschikken ondernemingen echter niet over de juiste kennis over hoe film maken werkt. En hoe ze het laten maken van een bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo het beste kunnen aanpakken. IMAZZO heeft die kennis en ervaring van film maken en het maken van een bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo wel in huis en denkt graag met u mee hoe u uw bedrijf op een professionele en ook creatieve wijze kunt presenteren door middel van een bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo.

Bedrijfsfilm? Laat eerst communicatieonderzoek doen!

Het is verstandig om goed te bepalen wat u precies wilt bereiken met uw bedrijfsfilm, bedrijfs video, promotievideo of reclamevideo voordat u gaat film maken of een video laat maken. IMAZZO helpt u graag om te laten zien waar uw organisatie voor staat. Wij hebben veel ervaring met het vertalen van communicatie in beeld. IMAZZO denkt dan ook graag met u mee hoe u uw bedrijf het beste kunt presenteren door middel van een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, promotievideo of reclamevideo.

Bedrijfsfilm: professionaliteit in beeld

Koen en Marouschka hebben plezier in het film maken, van zowel een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, promotievideo of reclamevideo. En dat merken hun opdrachtgevers ook. De reacties van mensen voor wie IMAZZO een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, promotievideo of reclamevideo heeft gemaakt zijn erg positief. Opdrachtgevers zijn enthousiast over hun creativiteit en professionaliteit bij het film maken. Oog voor detail en een ontspannen sfeer staat bij hen hoog in het vaandel bij het maken van een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo, promotievideo of reclamevideo.

Heeft u een verzoek tot opdracht of een vraag voor ons? Neem contact met ons op!