Portretfotografie of fotoshoot van andere bijzondere momenten

Portretfotografie

Portretfoto, trouwfoto’s, zwangerschapsfoto’s of een newborn shoot van uw pasgeboren kindje. Portretfotografie of een fotoshoot van bijzondere momenten in Friesland laat u verzorgen door IMAZZO in Leeuwarden. IMAZZO bestaat uit fotograaf Koen en fotograaf Marouschka: twee jonge en ambitieuze fotografen die met veel plezier portretfotografie of een andere fotoshoot verzorgen van bijzondere momenten in uw leven. Bij portretfotografie en het maken van een fotoshoot staan creativiteit, oog voor detail en een ontspannen sfeer bij IMAZZO hoog in het vaandel.

Persoonlijke fotoshoot

Fotoshoot nodig? Bijvoorbeeld een familie shoot? Of wilt u feestfoto’s laten maken? IMAZZO vereeuwigt graag de bijzondere momenten in uw leven. Met mooie portretfotografie of een fotoshoot van jullie trouwdag of een fotoshoot van uw pasgeboren baby zorgt IMAZZO dat deze gebeurtenis met portretfotografie onvergetelijk wordt. Denkt u ook aan portretfotografie of een fotoshoot van andere bijzondere momenten:

  • Portretfotografie van stellen, gezin of familie
  • Portretfotografie zwangere vrouw of zwangerschapsfotografie
  • Newborn shoot, portretfotografie van pasgeboren baby
  • Portretfotografie baby
  • Portretfotografie kind
  • Bruidsfotograaf: shoot van trouwfoto’s
  • Portretfotografie bruid en bruidegom
  • Trouwfoto’s of bijzondere trouwfilm
  • Fotoshoot met vriendengroep, portretfotografie vriendengroep
  • Fotoshoot van evenementen, feesten en partijen, portretfotografie feestgangers

Fotoshoot op locatie of in studio

IMAZZO fotografeert in hun goed bereikbare fotostudio in het centrum van Leeuwarden. Natuurlijk kunnen we ook bij u op locatie –in Friesland of daarbuiten- komen voor een fotoshoot. Met of zonder onze mobiele fotostudio. Wij denken graag met u mee over een geschikte locatie en een creatieve setting voor uw portretfototografie, trouwfoto’s, bruiloftsfoto’s, zwangerschapsfotografie of evenement foto’s.

IMAZZO: Liefde voor fotograferen

De passie voor fotoshoot en beeld fotograferen begon bij beiden al vroeg. Fotograaf Koen ziet de wereld al negen jaar door de lens en fotograaf Marouschka loopt al sinds haar tiende levensjaar met een fotocamera rond. Koen is afgestudeerd als fotograaf en Marouschka heeft haar Bachelor Communicatie op zak. Samen willen wij de wereld fotograferen en verrijken met een mooie én effectieve fotoshoot. Creativiteit, oog voor detail en een ontspannen sfeer zijn belangrijke speerpunten bij het  fotograferen en maken van films.

Professionele fotoshoot in ontspannen sfeer

Fotografen Koen en Marouschka hebben plezier in fotograferen en het maken van een fotoshoot en dat merken hun opdrachtgevers ook. De reacties van mensen voor wie zij portretfotografie hebben uitgevoerd of een fotoshoot voor trouwfoto’s, zwangerschapsfoto’s of newbornfoto’s zijn erg positief over de fotoshoot van speciale momenten. Hun creativiteit en professionaliteit in hun fotoshoot als bruidsfotograaf of bijvoorbeeld het maken van portretfoto’s, trouwfoto’s, zwangerschapsfoto’s of newborn shoot worden geroemd.

“Wat zijn de foto's goed gelukt! Ik ben erg blij dat ik mijn portretfotografie heb laten maken bij Koen en Marouschka!”

Heeft u een verzoek tot opdracht of een vraag voor ons? Neem contact met ons op!