Speel video af

Werken bij Bouwgroep Dijkstra Draisma

BGDD’ers zijn echte vernieuwers en meedenkers????Met de video die wij maakten voor BGDD laten ze zien wat ze allemaal doen! Samenwerken geeft energie!????????

Speel video af

Het Koningspaar op bezoek bij Het Drachtster Lyceum

Hooggeëerd bezoek! ???? Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren op bezoek in Friesland. Wij mochten dit voor OSG Singelland vastleggen op foto en video!

Speel video af

Leidinggevende zijn bij Talant

Talant helpt mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking om hun leven zo goed en zinvol mogelijk te leiden. Hier zijn leidinggevenden bij nodig. Wij maakten een video om te laten zien wat deze functie inhoudt en wat het zo bijzonder maakt!

Speel video af

Hare Majesteit Koningin Máxima op werkbezoek bij Bouwgroep Dijkstra Draisma in Dokkum

Een bijzondere dag! Hare Majesteit Koningin Máxima kwam op werkbezoek bij Bouwgroep Dijkstra Draisma in Dokkum. Wij mochten dit op foto en film vastleggen!

Speel video af

Or-Quest - Seminar 2019

'Circulariteit wat een gezwam'. In dit seminar, dat Or-Quest in samenwerking met Onlanders had georganiseerd, werd besproken hoe we met z'n allen de aarde een beetje beter kunnen maken. 

Speel video af

Video & fotografie - Behind the scenes Scapino herfst tv-commercial

Afgelopen zomer werden vier tv-commercials geschoten voor Scapino. Wij verzorgden 'Behind the scenes' video’s & fotografie voor de social media kanalen van Scapino in opdracht van NDC Mediagroep.

Speel video af

Video - "Aan de slag" voor Campus Fryslân/Rijksuniversiteit Groningen

De Beurs in Leeuwarden wordt omgetoverd tot een prachtig faculteitsgebouw voor Campus Fryslân - University of Groningen. Al een dik jaar volgen we de vorderingen van de renovatie. Wij mochten op bezoek bij Smederij Lemsterhoek waar Johan en Johanna aan de hand van oude bouwtekeningen het smeedijzeren traphek namaakten. Een sterk staaltje ambachtelijk handwerk!

Speel video af

Video - YoungCapital - ASQA

Bij Young Capital waren ze op zoek naar een geschikte usercase om te laten zien wat nieuw personeel kan doen binnen een bedrijf. Wij gingen langs bij ASQA subisidies en vroegen waarom zij voor Young Capital hadden gekozen. 

Speel video af

Video - De Nieuwe Afsluitdijk

One Afsluitdijk | many stories

De Afsluitdijk wordt aangepakt en is het toneel van diverse vernieuwende projecten. Wij maakten in opdracht van Provincie Fryslân hierover deze film. Voor velen is de Afsluitdijk zo vanzelfsprekend, maar eigenlijk is hij heel bijzonder!

Speel video af

Video - Smaakbeleving - Trendship

Nieuw dit jaar op Trendship was de Trendship Academy, een ochtendmasterclass voor ondernemers in het MKB. Wij ondersteunden het verhaal van Joel Darius met vijf korte video’s. Deze video gaat over smaakbeleving, Laurens Speek vertelt wat voor hem perfectie is.

Speel video af

Video - Het verhaal van Anna - ASBR

Anna heeft een traject doorlopen bij ASBR. In deze video vertelt ze over haar ervaringen.

Speel video af

Video - Werkgeluk - Trendship

“Werkgeluk is voor mij persoonlijk dat ik iedere dag gemotiveerd naar mijn werk rijd en iets kan doen met mijn positieve eigenschappen. Dit gun ik mijn eigen mensen ook." Aldus Jelmer Spijksma. Een sterk staaltje werkgeluk daar bij Or-Quest!

Speel video af

Video - Kom werken bij Van der Werff Logistics!

“Het werk is creatief, zelfstandig en mensen zijn altijd blij dat je er bent.”

Hoe het is om te werken bij Van der Werff Logistics? Dat vertelt chauffeur Jitse Terpstra in deze video. 

Speel video af

Video - Van wens naar werkelijkheid: 25% minder ziekenhuisopnamedagen voor COPD-patiënten

Tijdens deze conferentie kwamen zorgverleners, beleidsmakers, zorgverzekeraars, wetenschappers en ervaringsdeskundigen uit het hele land samen om de nieuwste kennis en ervaringen uit te wisselen, gericht op het verminderen van ziekenhuisopnamen voor COPD longaanvallen. Expertisecentrum Healthwise organiseerde deze bijeenkomst in samenwerking met Long Alliantie Nederland (LAN)Zorginstituut Nederland en Innovatiefonds Zorgverzekeraars.

Speel video af

Video - Selectiedag - Oranjewoud Export Academy

Een goede exportmanager vind je niet zomaar. De Oranjewoud Export Academy leidt jong talent op tot goede exportmanagers en koppelt ze aan de juiste bedrijven.

Speel video af

Video - Afsluiting project Leeuwarden Vrijbaan - Provincie Fryslân

Op 9 juni sloot Provincie Fryslân het programma Vrijbaan af, vond de opening plaats én werd er gevierd dat het project Drachtsterweg ook is afgerond. Wij legden alle festiviteiten vast.

Speel video af

Video - Gevelreiniging - Schoonmaakbedrijf Tiemersma

Een hoop zand, een ingepakt huis en twee stoere mannen, de ingrediënten voor een bedrijfsvideo over het zandstralen van een gevel.

Speel video af

Video - Research meet-up - Aletta Jacobs School of Public Health

Aletta Jacobs School of Public Health organiseerde een bijeenkomst voor alle betrokkenen én om nieuwe onderzoekers aan te trekken.

Speel video af

Video - 3-daags LPB congres georganiseerd door Gemeente Leeuwarden

Leve de Mienskip!

In opdracht van Gemeente Leeuwarden gingen wij drie dagen mee met zo'n driehonderd wijkambtenaren tijdens het LPB congres. We filmden o.a. sprekers in De Kanselarij, dansvoorstellingen in De Harmonie en filmden tot in de kleine uurtjes in Poppodium Neushoorn.

 

Speel video af

Video - Nynke Laverman, 2018 Lied - LF2018

“Doch allegear mei!”

Heb je hem al gehoord, het 2018-lied van Nynke Laverman? Ze nam hem op met de talenten van de Fulkaan Akademy en nodigde iedereen uit om ook bij te dragen!  

Speel video af

Video - Opening van Aletta Jacobs School of Public Health

"Together for more, healthy years."

De opening van de Aletta Jacobs School of Public Health.

 

Speel video af

Video - The Next 2017 - Rijksuniversiteit Groningen

Feest! Dit festival werd georganiseert om het 10-jarig jubileum te vieren van het samenvoegen van de Faculties of Economics en Management & Organisation, wat tegenwoordig de Faculty of Economics and Business (FEB) of the University of Groningen (RUG) is.

Speel video af

Vlog Gerard Duursma - Racen op circuit Zandvoort met BMW M2!

"Als een kind zo blij!" 

Gerard Duursma kreeg bij het aanschaffen van zijn BMW M2 een rijtraining op circuit Zandvoort cadeau. Wij gingen mee om een vlog te maken met deze online strateeg.

Speel video af

Video - Grill 'n Chill van Or-Quest

"Mooi weer, eten, drinken, alles is goed, gezelligheid, helemaal top!" vond één van de bezoekers van de Grill 'n Chill van Or-Quest B.V. En dat vonden wij ook! Wij waren erbij om een sfeerimpressie te maken van dit evenement.

Speel video af

Video - Iedema Academy praktijkdag

"Wij vinden het belangrijk dat talent goed wordt opgeleid."

Als specialist in vloer- en raambekleding vindt Iedema het belangrijk dat talent binnen het bedrijf wordt opgeleid en dat medewerkers zichzelf continu blijven ontwikkelen. Met de Iedema Academy wordt de kwaliteit van de dienstverlening ook in de toekomst gewaarborgd. Inmiddels is de eerste praktijkdag een feit, de Iedema Academy is van start gegaan. Wij produceerden deze video in opdracht van TEAM Communicatie.

Speel video af

Video - Vacature Stichting ROOBOL

"Hallo meester of juf, Roobol zoekt jou."

Stichting ROOBOL zoekt nieuwe meesters en juffen en daarom maakten wij deze vacaturevideo. Voice-over door Marijke Roskam.

Speel video af

Gezondheidsmonitor GGD 2016 thema roken

GGD Groningen voert eens in de vier jaar de Gezondheidsmonitor Volwassenen uit. In deze monitor worden volwassenen vanaf 18 jaar gevraagd naar hun leefstijl, welzijn en gezondheid. Ook de kwaliteit van leven, mentale gesteldheid, sociaal maatschappelijke participatie en het dagelijks functioneren komen aan de orde. Deze levensgebieden sluiten aan bij het concept positieve gezondheid; waarbij niet zozeer de ziekte maar vooral de mens centraal staat in relatie tot de omgeving.

Gezondheid is immers meer dan alleen de afwezigheid van ziekten. Zo blijkt uit onderzoek dat ruim driekwart zich gezond én gelukkig voelt.

Door middel van zeven video’s worden de belangrijkste resultaten uit de Gezondheidsmonitor volwassenen 2016 gepresenteerd. Dit is de video met het thema roken.

Speel video af

Video - Voorjaarssymposium 'Dure Medicijnen' Healthwise Rijksuniversiteit Groningen

"Hoe houden we medicijnkosten beheersbaar?"

Sprekers als Wouter Bos (bestuursvoorzitter VUmc), Marja Pronk (CEO & Founder, MH PRONK Health Care Consultancy Foundation) en Bart Benraad (Programmamanager Dure Geneesmiddelen, Zorgverzekeraars Nederland) gaven op 31 mei hun visie tijdens het voorjaarssymposium van Healthwise en het UMCG. 

Wij gingen met razende reporter Valentijn op pad om de verschillende perspectieven in beeld te brengen.

Speel video af

Video - Lanceringscampagne Reclamehulp

“Hallo, kleine ondernemers van Groningen. Kennen wij elkaar?”

Om Reclamehulp voor te stellen aan die kleine(re) ondernemers van Groningen hebben Richard en Daan – namens meer dan 35 Reclamehulpen – door Groningen gebakfietst. Om deze actie aan iedereen te laten zien maakten wij deze aftermovie! 

Speel video af

Video - Uitnodiging Open Dagen Roobol scholen

"Wij laten je graag zien hoe wij kinderen opleiden voor de toekomst."

Door middel van deze video nodigen de scholen van Stichting Roobol ouders van potentiële leerlingen uit om een kijkje te nemen tijdens de Open Dagen.

Speel video af

Video - Introductie van CEER, Rijksuniversiteit Groningen

CEER, The Centre for Energy Economics Research, wil beter in contact komen met de 'buitenwereld' via onder andere een LinkedIn groep. Dit is de eerste video in een serie van video's over de onderzoekers, professoren en docenten.

Speel video af

Cinemagraph - Koffie

Cinemagraphy is een combinatie van een stilstaand en een beeld wat een oneindige beweging heeft. Cinemagraphs kunnen jouw website net dat beetje extra geven. 

Speel video af

Video - Aftermovie DBZ Festival

De Beer Zwarts - Strategische Creatie bestond in 2016 10 jaar en vierde dit met een heus festival! Wij waren aanwezig om mee te feesten én om een vette aftermovie te maken!

Speel video af

Cinemagraph - Herfst

Een oneindige beweging van vallende blaadjes in een bos.

Speel video af

Video - Gerard Duursma (Bonopoly) over de Snapchat's Spectacles

Gadget-goeroe Gerard deelt graag zijn mening over nieuwe gadgets. Wij maakten met hem deze superleuke review over de Snapchat's Spectacles en gingen helemaal op in zijn wondere wereld!

Speel video af

Video - Bedrijfsvideo Restaurant Anatoli's

Een promotievideo voor het Turkse restaurant Anatoli's waarbij de passie en persoonlijkheid van de eigenaar naar voren komt.

Speel video af

Cinemagraph - Jansma Wonen

Voor de website van Jansma Wonen maakten wij deze cinemagraph. 

Speel video af

Video - Latte Art

De teaser voor een barista.